TEQBALL / FUTSAL

Magyarországon, sőt a világon is egy egyedülálló újdonságot próbálhatnak ki az Avalon Park vendégei, ami nem más, mint a Teqball.

A Teqball egy futballalapú új sporteszköz és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére, emellett szórakoztató és izgalmas is.

A Teqball minden, a normál futballban használt labdával játszható, azonban az 5-ös méretű a hivatalos és ajánlott. Az alapszabályok a következők:

– 1, 2 vagy maximum 3 érintésből kell visszajuttatni a labdát a másik térfélre!
– Tilos az ellenfelet vagy az eszközt megérinteni!
– Egymás után ugyanazzal a testrésszel tilos megérinteni a labdát!
– Egy labdameneten belül maximum kétszer lehet ugyanazzal a testrésszel visszajuttatni a labdát az ellenfél oldalára egymás után (a szerva nem számít bele).

A Teqballt játszhatják ketten (egyéni), négyen (páros) vagy többen is (a pingpongban forgóként ismert). Páros játék esetén mindenképpen passzolni kell a csapattársadnak mielőtt átadásra kerül a labda, de összesen, maximum három érintés engedélyezett a két játékosnak együttesen.

Az asztal bérlési díja: 2000Ft/óra, a jegy a park recepcióján váltható meg. Labdát biztosítunk a játékhoz.

A részletes játékszabályok a pályán kihelyezett táblán, egy QR kód olvasó segítségével megtekinthetők.

FUTSAL, a testmozgás öröméért

Aktív kikapcsolódási lehetőségben nincs hiány az Avalon Parkban. A futsal pálya tökéletes választás a stressz levezetésére, hiszen a fák ölelésében található 20 x 40 méteres, műfüves futsal pálya kiválóan alkalmas arra, hogy az egészséges testmozgást a friss, oxigéndús levegőn eltöltött szabadidővel kapcsolja össze. Az Avalon Park területén kialakított kivilágított, műfüves futsal pálya tavasztól őszig várja a labdajátékok szerelmeseit. Baráti társaságok, céges megmérettetések és bajnokságok tökéletes helyszínéül szolgál a pálya és a környezet.

A pálya bérlési díja 5000 Ft/óra, a jegy a park recepcióján váltható meg.

Ha izgalmas testmozgásra vágytok a szabad levegőn, válasszatok az Avalon Park nyújtotta lehetőségek közül!

Kérdés esetén kollégáink állnak rendelkezésükre: 0646/200-240

A futsal pálya, valamint a ping-pong és teqball asztalok szabad kapacitásuk függvényében ingyenesen látogathatók a HELL Energy Magyarország Kft. támogatásával az Egészségmegőrző programjuk keretein belül. A pálya, illetve az eszközök foglaltságáról és további lehetőségekről érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

+36 20 6665440

ertekesites@avalonpark.hu

Hírlevél feliratkozás

Szállásfoglalás a legjobb áron!

Hírlevél feliratkozás